O klubu

Informatički klub „NET“ Ivanić-Grad trenutno ima 39 punoljetnih članova i 22 djece, koji se sastaju svaki dan. Klub sudjeluje na mnogim programerskim i robotičkim natjecanjima (gradskim, županijskim, državnim), gdje postiže dobre rezultate. Najzapaženiji ostvareni rezultat do sada je srebrna medalja u ukupnom plasmanu i zlatna medalja u super team kategoriji na Svjetskom robotičkom juniorskom prvenstvu ove godine u Leipzigu, u čijem je osvajanju sudjelovao Roko Bekavac kao član hrvatske reprezentacije.

Na nedavnom predstavlanju javnosti, predsjednik IK NET Hrvoje Tišljar je podsjetio, da je klub osnovan je 1996., da je član zajednica tehničke kulture Grada Ivanić-Grada i Zagrebačke županije, Hrvatskog saveza informatičara i Hrvatskog robotičkog saveza. Na predstavljanju je Roko Bekavac prikazao rad s robotom na iscrtanoj plohi.
Naglašeno je kako rad na programiranju i robotici zahtijeva veliki angažman, ali je i velika nagrada i osobno zadovoljstvo. Sva zainteresirana djeca i odrasli mogu se svakodnevno javiti u klub na adresi Omladinska 30 Ivanić- Grad.